Pronalazimo vam najbolje poslodavce

Spajamo vas s pouzdanim poslodavcima

RJEŠENJE ZA RADNIKE

Vaš partner pri zapošljavanju u Hrvatskoj i EU

Odabirom Baze dobivate kvalitetnog posrednika koji će vam ponuditi najbolje moguće poslove u skladu s vašim kompetencijama, ali pomoći i u rješavanju svih logističkih i administrativnih procedura. Po dolasku u Hrvatsku svojim radnicima pomažemo u najvećoj mogućoj mjeri, brinemo da budu plaćeni za svoj posao i ne ostavljamo ih na cesti. Ovo su još neki razlozi zašto raditi s nama:

Selekcija

U suradnji s našim partnerima u trećim zemljama provodimo postupak selekcije između ostalog i video-intervjuima kako bismo maksimalno olakšali proceduru našim kandidatima.

Logistika

Pomažemo u organizaciji dolaska radnika u Hrvatsku i ostale zemlje Europske Unije. Također u potpunosti preuzimamo postupke ishođenja potrebnih radnih i boravišnih dozvola.

Suradnja

U bliskom smo kontaktu sa svim našim kandidatima i posloprimcima nakon zapošljavanja i razvijamo plan traženja posla prilagođen njihovim potrebama.

ZAŠTO RADITI PREKO AGENCIJE

ZAŠTO RADITI PREKO AGENCIJE

Spajamo najbolje radnike s najboljim poslodavcima, brzo i sigurno.

Sigurnost

Agencija se naplaćuje samo od poslodavaca, ne i od posloprimaca. Zato odabiremo samo pouzdane tvrtke koje pozitivno posluju i nude tržišne uvjete rada.

Fleksibilnost

Možete odabrati stalno zaposlenje ili raditi povremeno putem usluge ustupanja radnika.

Administracija

Svojim radnicima ishodujemo radne dozvole, dozvole za boravak, pomažemo u organizaciji puta u Hrvatsku i ostale europske zemlje, otvaranju bankovnih računa i ostalih administrativnih procesa.

Brzina

Uz pomoć naših partnera u trećim zemljama možete brzo pronaći pravog poslodavca i preseliti se u Hrvatsku.

Trebate pomoć?

Obratite nam se

Ispunite obrazac i javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.