O nama

Naš krajnji cilj je vaš uspjeh. Mi nismo samo agencija za zapošljavanje, mi smo vaši partneri i pomažemo rastu vašeg poslovanja. Kad odaberete Bazu dobivate tim koji je predan vašem uspjehu i uspjehu naših posloprimaca.

Specijalizirani smo za pronalazak i zapošljavanje radnika pretežno iz Dubaija, Katra, Nepala, Indije, Filipina i Egipta i to prvenstveno u građevinskoj industriji, turizmu i ugostiteljstvu te proizvodnji. Ono što nas izdvaja od drugih je poman proces selekcije kandidata koji provodimo u suradnji s partnerima u inozemstvu. Uz to, više od 90% našeg trenutnog poslovanja dogovoreno je putem preporuke stalnih klijenata što govori o našoj kvaliteti i odnosu s klijentima.

Ishodovanje dozvola

Ishodovanje radnih dozvola, dozvola za boravak i cjelokupna administracija za radnike koje poslodavac sam pronađe.

I poslodavcima i posloprimcima dokazali smo se kao pouzdan partner. Posebno nam je važno da se naši kandidati osjećaju sigurno i da se ne krše njihova prava, zato surađujemo samo s poslodavcima koji pozitivno posluju i nude tržišne uvjete rada. Poslodavci i posloprimci mogu birati između privremenog zapošljavanja i posredovanja u zapošljavanju.

Privremeno zapošljavanje
Privremeno zapošljavanje odnosno ustupanje radnika rješenje je koje mnogim poslovanjima, ali i radnicima, posebno odgovara zbog brzine i fleksibilnosti ovog načina rada. Agencija s poslodavcem sklapa Ugovor o ustupanju radnika, a s posloprimcima Ugovor o radu za privremeno obavljanje poslova i upućuje ih na rad posloprimcu. Pri tome se agencija naplaćuje od poslodavca te plaća posloprimca.

Posredovanje u zapošljavanju
Pronalazimo i regrutiramo najbolje kandidate u trećim zemljama. Poslodavcu nudimo pomoć kod svih administrativnih procesa od ishođenja dozvola za rad do pomoći pri sklapanju ugovora. Posloprimcima također pomažemo administrativno i logistički: ishođenje potrebnih dozvola, organizacija puta u Hrvatsku, dočekivanje u zračnoj luci i transport do osiguranog smještaja itd. Radi li se o većem broju radnika Baza će ih i fotografirati, ići s njima na policiju kako bi ostavili otiske prstiju i izradili iskaznice za privremeni boravak (TRC) te ići u banku sa svim potrebnim papirima za otvaranje računa.

Vizija

Vizija naše agencije je da postanemo vodeća agencija za zapošljavanje ljudi, agencija koja pruža visokokvalitetne usluge i stvara održive radne odnose. Želimo biti prepoznati kao pouzdan partner za poslodavce i tražitelje posla, pružajući im podršku u pronalaženju idealnog zaposlenja ili kvalificiranih radnika.

Naša vizija uključuje:

1. Kvalitetne usluge: želimo pružiti vrhunsku uslugu našim klijentima, bilo da su to poslodavci ili tražitelji posla. Kroz pažljivu selekciju kandidata i pružanje podrške tijekom procesa zapošljavanja, želimo osigurati da obje strane budu zadovoljne rezultatima.

2. Održivi radni odnosi: smatramo da je ključno stvaranje održivih radnih odnosa između poslodavaca i zaposlenih. Želimo da naša agencija bude most koji pomaže u uspostavljanju dugoročnih i zadovoljavajućih radnih odnosa, koji će donijeti korist svim uključenim stranama.

3. Inovacija i tehnologija: u današnjem digitalnom dobu, tehnologija igra ključnu ulogu u procesu zapošljavanja. Naša agencija će se fokusirati na inovativne pristupe i korištenje najnovijih tehnoloških alata kako bismo olakšali proces zapošljavanja i pružili brže i efikasnije usluge.

4. Partnerstva i mreža: uspostavljanjem snažnih partnerstava s poslodavcima, obrazovnim institucijama i drugim relevantnim organizacijama, želimo izgraditi široku mrežu koja će nam omogućiti pristup različitim poslovnim sektorima i potencijalnim kandidatima.

5. Društvena odgovornost: svjesni smo važnosti društvene odgovornosti i želimo biti agencija koja doprinosi zajednici. Kroz podršku programima obuke i mentorstva, želimo pomoći ljudima da razviju svoje vještine i pronađu zaposlenje koje odgovara njihovim potrebama i interesima.

Ukratko, naša vizija je da postanemo agencija koja pruža vrhunske usluge zapošljavanja, stvara održive radne odnose i doprinosi zajednici. Želimo biti prepoznati kao pouzdan partner za sve uključene strane i ostvariti pozitivan utjecaj na tržište rada.

 

Misija

Naša misija je da pomognemo ljudima u pronalaženju kvalitetnog zaposlenja i podržimo ih u njihovom profesionalnom razvoju.